Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Κριτική για κριτική ? By diagnovet.blogspot.com

"Σε αυτό το post αποφάσισα να μην ασχοληθώ με κάποιο Κτηνιατρικό θέμα αλλά να ασκήσω και εγω ΚΡΙΤΙΚΗ όπως κάνει κάθε blogger "που σέβεται τον εαυτό του".
Γιατί τελικά αυτό κατάλαβα τις προηγούμενες ημέρες, όταν προσπάθησα να κάνω μια διαδικτυακή βόλτα στα δημοφιλέστερα και ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ καλύτερα ελληνικά blogs, όπως τιτλοφορείται σε μια σελίδα που ασχολείται με το blogging.
Κατάλαβα ότι βασιλεύει η ΚΡΙΤΙΚΗ της ΚΡΙΤΙΚΗΣ. Κριτικάρουμε, υποβαθμίζουμε και ενίοτε βρίζουμε χυδαία πρόσωπα και καταστάσεις και κατά τα άλλα απολαμβάνουμε την αναγνωρισιμότητα ( που απλόχερα χαρίζει το διαδίκτυο ) στην πλασματική κοινωνία των Bloggers.
Κατακεραυνώνουμε την TV για τα ατελείωτα παράθυρα, τους διαλόγους-μονολόγους, την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και πάνω εκεί χτίζονται οι βάσεις, όπου πατάει μια μερίδα των bloggers για να κάνουν με τη σειρά τους το ίδιο, μεταμφιεσμένοι σε ρομπέν των φτωχών και των δυστυχισμένων. Γιατί σε εμένα "τον ταπεινό σε κλικ" blogger, τα ατελείωτα blogs που κριτικάρουν με πάθος φωτιές, ομόλογα, φακελάκια κ.α, φαντάζουν με ατελείωτα διαδικτυακά καμουφλαρισμένα "τηλεοπτικά παράθυρα" που εκφωνούν έναν ατέρμονο μονόλογο.
Εγώ δε λέω να μην γίνεται κριτική σε πράγματα και καταστάσεις, απλά πιστεύω πως γίνεται πολλές φορές με λανθασμένο αλλά και εμπάθεια τρόπο.
Δημοκρατία έχουμε θα απαντήσει κάποιος, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Συμφωνώ, αλλά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί διότι η ασυδοσία κατοικεί στη "δίπλα γειτονιά."

Μπορεί να είναι λόγια του αδερφού μου στο blog του αλλά συμφωνώ απόλυτα ίσως και να με βρίσκει ακόμη πιο αυστηρό με την κατάσταση που υπάρχει στην blogger community...Προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω σελίδες που το μόνο που κάνουν είναι να μας παρουσιάζουν τη ζωή μαύρη...ΟΧΙ κύριοι...δε λέω ότι είμαστε στο καλύτερο επίπεδο αλλά δεν είναι δυνατόν τα πάντα να είναι λάθος...Και να το προχωρήσω λιγάκι? Σίγουρα υπάρχουν blogger που έχουν την ίδια άποψη με μας...Ας προωθήσουν αυτό το post στο δικό τους blog εφόσον συμφωνούνε με το κείμενο ...

5 σχόλια:

το φτυαράτσι είπε...

Αγαπητό papei το μόνο μαύρο που έχω βάλει στη σελίδα μου,είναι η Τσίλα!Lol!

diagnoVet είπε...

συνέχισε την καλή δουλεία λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

αυτο το +1 τι ειναι?

Πίκος Απίκος είπε...

"Προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω σελίδες που το μόνο που κάνουν είναι να μας παρουσιάζουν τη ζωή μαύρη"

Τώρα ξέρεις γιατί μπλογκάρω και έχω λίγα λινκς στο μπλογκ μου:)

Τα λέμε.

stef είπε...

etsi einai piko...giauto kai gw oso link exw den einai tetoiou eidous blog....