Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007

Έρευνα...

Σήμερα έλαβα ένα mail από την Παπαδημητρίου Σταυρούλα η οποία διεξαγει μια έρευνα στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής Διατριβής της στο μεταπτυχιακό "Δυνητικές Κοινότητες :
Ψυχο-Κοινωνιολογικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές Εφαρμογές" του Παντείου Πανεπιστήμιου. Η έρευνα αυτή εξετάζει τη λειτουργία της blogoσφαιρας ως μιας νέας δημόσιας σφαίρας και τα blogs ως χώρου άρθρωσης δημόσιου πολιτικού διαλόγου. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν γενικότερο ενδιαφέρον αλλά και ειδικό για όσους διατηρούν blogs. Η επιλογή αυτού του θέματος της έρευνας για τα blogs ξεκινάει από το προσωπικό μου ενδιαφέρον και την ανάγκη μου να διερευνήσω την ύπαρξη και το μέγεθος της επιρροής αυτού του μέσου.

Το link της έρευνας για τη συμμετοχή σας σʼ αυτήν είναι ΕΔΩ
Όσοι είναι πρόθυμοι να βάλουν το banneraki ας μπούνε ΕΔΩ

Υ.Γ. Συμπληρώνω πως έκανα την έρευνα και δε παίρνει πάνω απο 2 λεπτά...οπότε ας βοηθήσουμε την Σταυρούλα στη έρευνα που κάνει για το Μεταπτυχιακό της.

5 σχόλια:

Δ. Τζ. είπε...

Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρουσα έρευνα και πολύ ενδιαφέροντα θα είναι σίγουρα και τα αποτελέσματα της. Είδωμεν...

stef είπε...

etsi pisteuw k gw...rikse k su mia matia na boithisoume ti fili mas...

Τo blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ Δημοσιογράφου για θέματα εργασίας και ότι άλλο κάτσει… είπε...

Τo blog του απολυμένου από την ΓΣΕΕ Δημοσιογράφου για θέματα εργασίας και ότι άλλο κάτσει…
Ενημέρωσε Άτομα Που Επικοινωνείς Για Τo Blog http://apasxolisi.wordpress.com Χρησιμοποίησε Αυτό Το Blog Να Καταγγείλεις Η Να Ενημερωθείς Για Εργασιακά Θέματα Επικοινωνήστε μαζί μου με τα email:apasxolisi_blog@yahoo.gr Είναι Μια Ανοικτή Και Online Social Network Σελίδα Διαμαρτυρίας Και Αποκάλυψης Στη Κοινή Γνώμη .. Της Πρωτοφανούς Απόλυσής Μου!

LOCKHEART είπε...

Πολύ ωραια !!! τελικά τα blog έχουν δύναμη !!! αυτό πρεπει να το καταλάβουν όλοι έχουμε φωνη !!! ωραίο ποστάκι να είσαι καλα !

το μακριναρι είπε...

Μη σου πω καλίτερα τι εχουν τα μπλογκ..