Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Πάει ο παλιός ο χρόνος....

...κ όπως τελειώνουν οι μέρες του 2007 μια φράση επικρατεί στα χείλη όλων....βρε πως περνάει ο καιρός...Πολύ γρήγορα είναι η απάντηση...!Γι'αυτό χαρείτε κάθε στιγμή που περνάει...δε λέω ότι όλα είναι μέλι...απλά ας βλέπουμε κάθε μέρα με αισιοδοξία και με θετικό μάτι...και όσον αφορά τις δυσκολίες...όλοι τις έχουμε...αλλά κάθε εμπόδιο για καλό...κάθε μέρα και πρόκληση...!Μπορεί αυτά να ακούγονται κοινότυπα...αλλά έτσι είναι....και το βασικότερο..πάνω απ'ολα να έχουμε την υγεία μας....!

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε....

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Χριστούγεννα....Διακοπές...Επιστροφή...

...Ο καιρός περνάει γρήγορα και ενώ όταν πρωτοήρθα οι χριστουγεννιάτικες διακοπές μου φαινόταν πολύ μακρινές, οι μέρες πλησίασαν και η ώρα για επιστροφή στα πάτρια εδάφη ήρθε...Σε λίγες ώρες είναι η πτήση και πλέον θα τα λέμε απο ελληνικό έδαφος...Ίσως όχι τόσο συχνά όσο τώρα μιας και τα Χριστούγεννα είναι για βόλτες και πανηγύρια....!!! Ποιός θα με συνοδέψει για κανά ποτάκι ? Τα λέμε σύντομα...

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Facebook ή Hatebook...?

...με έκπληξη εντόπισα πως πέραν από το γνωστό και δημοφιλές σε όλους FACEBOOK ...υπάρχει και το Hatebook...με ακριβώς την ίδια δομή ιστοσελίδας με τη διαφορά όμως ότι όσοι θέλουν να κάνουν εγγραφή πρέπει να είναι (περιέργοι να δουν τι είναι θα έλεγα αρχικά) να είναι όπως προ είπα οπαδοί του anti-sοcializing και γενικότερα να φέρει κοντά όσους σιχαίνονται τα ίδια πράματα...αν και είναι λίγο οξύμωρο μιας και πάλι μορφή κοινωνική έχει! Παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση και είπα να σας το μεταβιβάσω μήπως και θέλει κανείς να συμμετάσχει! Και αν δε με πιστευέτε μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ....Τα λέμε μέσα???μπαααα.....

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Μιχάλης Ζαμπίδης...ΙRON MIKE



Εγώ αυτό τον τύπο τον πάω πάρα πολύ όχι μόνο για τη δυναμική και την αθλητικά του κατορθώματα ...αλλά κυρίως γιατί έκανε γνωστό στη χώρα μας ένα άθλημα που ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με αυτά τα κ-1 κτλ...Γεμίζει γήπεδα μόνος του όπως έγινε προχτές στο ΟΑΚΑ με 10.000 όπως και παλιότερα στο ΣΕΦ με ανάλογη παρουσία κόσμου...πλέον και άλλοι αθλητές εκτός τον ΜΙΚΕ γίνονται ευρύτεροι γνωστοί και όλα και περισσότερα Events διοργανώνονται με αγώνες όπως τους παράπανω στο videaki...Απολαύστε καμμιά μπουνίτσα...ΜΗΝ πορωθείτε όμως και αρχίσετε να κοπανάτε από δω και από κει....

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Jean Michel Jarre



...Τα λόγια είναι περιττά....το μόνο που θα αναφέρω είναι πως το video είναι 17 χρόνια πριν...και 2.5 εκ. θεατές...όταν μιλάμε για Show πρώτα πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά στον κύριο...

Υ.Γ. Κλείσε κάτω τη μουσική απο το υπέροχο last fm και απόλαυσε το πάντα διαχρονικό άσμα....17 χρόνια πριν...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

EMO vs Trendy....Πως είπατε?

...Μωρέ κάπου έπεσε ένα άρθρο στα χέρια μου που έκανε αναφορά σε συμπλοκές μεταξύ ΕΜΟ και Trendy...?Πως είπατε λέω?Τι είναι αυτά? Καλά περιττό να αναφερθώ όταν αρχικά μου έλεγαν για ΕΜΟ νόμιζα εκείνο το ωραίο παιδικάκι...Ό ασχετος δλδ...!Τέσπα όταν πλέον διαχώρισα ότι ειναι ΕΜΟ κ όχι ΝΕΜΟ έμαθα τώρα πλέον οτι υπάρχουν Trendy και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη χαρά και την διασκέδαση εν αντιθέσι με τους άλλους κύριους που είναι λέει υποστηρικτές της μελαγχολίας και του θανάτου!Χαρακτηριστικα του ΕΜΟ είναι να κοιτάς στο απέραντο κ να σιγοψιθυρίζεις , και καμμια φορά να αυτοχαρακώνεσαι για να δείξεις ότι εισαι και πολυ...ΕΜΟ....!Έρχονται και οι συμπλοκές και τα επεισόδια με τους Trendy για να έχει και ενδιαφέρον....Πάμε καλά μωρέ? Τι είναι αυτά???Από που ήρθαν, πως αλλάζει ο καιρός έ?....Τόσο πολύ ανάγκη έχουμε πλέον να ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων??? Ωχ παναγία μου....εμείς σε κάτι παιδικές χαρές αράζαμε μικρά και νομίζαμε οτι είμαστε και πολυ μπροστά, αρωματάκι, κολιεδάκι και τσάρκα με το ποδήλατο........ :-)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Ke-kav-lwste....

Σπάνια κάνω αναφορά σε άλλα blog αλλά για το συγκεκριμμένο θα μου το επιτρέψετε μιας και μας συνδέουν δεσμοί φιλίας αλλά και φιλοσοφίας!Για να δούμε το χαιρετισμό τον yewna!
"περιληπτικα το ke.kav.la ειναι η πραγματωση των ιδεων μιας ομορφης παρεας , για την επιβολη της δημιουργικοτητας στην καθημερινη ζωη των μελων της κ οσων εχουν τη χαρα να ξοδεψουν λιγο χρονο απο τη ζωη τους με αυτα!!!!
Φιλοσοφια της παρεας ηταν να μη γινοουμε ποτε ουδετερες μοναδες επιβίωσης ,γιατι οπως λεει κ ο ποιητης....δευτερη ζωή δεν έχει.....!!Αυτη τη φιλοσοφια εμεισ την οναμασαμε KE.KAV.LA!!!!! Oποιος νομιζει οτι μπορει να δωσει κ να παρει κατι απο το ke.kav.la κ να γινει "φωτισμενο θηλαστικο" ......... just join us here!!!!"


Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Έρευνα...

Σήμερα έλαβα ένα mail από την Παπαδημητρίου Σταυρούλα η οποία διεξαγει μια έρευνα στο πλαίσιο της Μεταπτυχιακής Διατριβής της στο μεταπτυχιακό "Δυνητικές Κοινότητες :
Ψυχο-Κοινωνιολογικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές Εφαρμογές" του Παντείου Πανεπιστήμιου. Η έρευνα αυτή εξετάζει τη λειτουργία της blogoσφαιρας ως μιας νέας δημόσιας σφαίρας και τα blogs ως χώρου άρθρωσης δημόσιου πολιτικού διαλόγου. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν γενικότερο ενδιαφέρον αλλά και ειδικό για όσους διατηρούν blogs. Η επιλογή αυτού του θέματος της έρευνας για τα blogs ξεκινάει από το προσωπικό μου ενδιαφέρον και την ανάγκη μου να διερευνήσω την ύπαρξη και το μέγεθος της επιρροής αυτού του μέσου.

Το link της έρευνας για τη συμμετοχή σας σʼ αυτήν είναι ΕΔΩ
Όσοι είναι πρόθυμοι να βάλουν το banneraki ας μπούνε ΕΔΩ

Υ.Γ. Συμπληρώνω πως έκανα την έρευνα και δε παίρνει πάνω απο 2 λεπτά...οπότε ας βοηθήσουμε την Σταυρούλα στη έρευνα που κάνει για το Μεταπτυχιακό της.