Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Η χαζομάρα δε κρύβεται...

...δε ξέρω αλλά αυτή τη φορά θα γυρίσω στα ποδοσφαιρικά θέματα με αφορμή το απίστευτο τραυματισμό του Εντουαρντο της Άρσεναλ...!! Η φωτο όπως βλέπεται είναι από τον συγκεκριμένο τραυματισμό και όπως όλοι μπορείτε να παρατηρήσετε το πόδι έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα, η απλά....κόπηκε στα δύο σαν ένα ξυλάκι!!!! Ανατριχίλα??? Πολύ περισσότερο! Θα ακούσω από μερικούς ότι οι ποδοσφαιριστές (ποσο μάλλον της Αρσεναλ) πληρώνονται τα άπειρα λεφτά και πως άλλοι παθαίνουν τα ίδια στη καθημερινότητα. Δε διαφωνώ....αλλά ο πόνος είναι παντου ο ίδιος και σε φτωχούς και πλούσιους! Οταν τον βλέπεις τον παίχτη να το παθαίνει σε διαπερνά ενας κεραυνός...λες και ένα ωχ παναγία μου! Εγώ θα φανώ σκληρός όπως σκληρό είναι και το χτύπημα! Παίκτες που κάνουν τέτοια τάκλιν πρέπει να τρώνε βαριές καμπάνες.Γιατί απλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα από το να κάνεις δολοφονικό τάκλιν στη γραμμή του πλάγιου άουτ ή κάπου στο μέσο του γηπέδου έτσι απλά για να κοψεις τον τσαμπουκά του αντιπάλου και να σε γουστάρουν και οι οπαδοί σου επείδη πάιζεις και καλα με πάθος για την ομάδα! Άλλο πάθος και άλλο χαζομάρα! Και διακρίνεις εύκολα πότε υπαρχει τραυματισμό από προθεση και ποτε γίνεται λόγω ατυχίας! Γομάρια και ατάλαντους τους χαρακτηρίζω παρά μάγκες...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ανατριχιαστική φωτο...
Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποτε...

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε τα χω παίξει..Υπερβολικά βίαιο.Σε λίγο περιμένω και την Ειρήνη να πάμε γήπεδο Ηρακλής-ΑΕΚ.Ωχ δε ξεκινάει καλά το απόγευμά μου..

Λακων είπε...

Η πλάκα είναι που σε αθλήματα όπως την πυγμαχία ή τις λοιπές πολεμικές τέχνες οι τραυματισμοί είναι σαφώς λιγότεροι.
Ατάλαντα γομάρια όπως λες χα,χα.

? είπε...

κριάρια ρε! κι από Ελλάδα τώρα τελευταία είχαμε τον Γεωργιάδη

irene είπε...

αουτσ..

irene είπε...

αουτσ..

Πίκος Απίκος είπε...

Βλέπω σε πολλά ματς κάτι τέτοια μαρκαρίσματα που ευτυχώς πολλές φορές ¨αστοχούν¨" για λίγο... Δεν δέχομαι τις χαζές δικαιολογίες τύπου 'έγινε πάνω στο παιχνίδι' και 'ήταν μια άτυχη στιγμή'. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις ένα σκληρό μαρκάρισμα γίνεται γιατί υπήρχε κάποια προηγούμενη "σκληρή" φάση μεταξύ δύο παιχτών και ο ένας θεώρησε σκόπιμο να "ανταποδώσει" τη χάρη ή απλά γιατί κάποιοι παίχτες -ειδικά των μεγάλων ομάδων- έχουν μια φοβερή ανοχή από τους διαιτητές οπότε παίζουν πάντα έτσι αντιαθλητικά...

Άραγε όταν σακατεύεις το συνάδελφό σου ποδοσφαιριστή και πιθανώς του στερείς το μεροκάματο για πολύ καιρό ή ακόμα και για πάντα πώς κοιμάσαι το βράδυ... Ας μην ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αμείβεται με ψίχουλα και τα ακριβά συμβόλαια είναι το προνόμιο μιας ποδοσφαιρικής ελιτ και μόνο.

το φτυαράτσι είπε...

Άουτς!Αυτο θα πρέπει να πόνεσαι!Την κουληνύχτα μου!

Axis Mundi είπε...

Σοκ. Αυτό δεν το είχα δει..
κάποιος πρέπει να τους πει πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι μακελειό. Αν είναι δυνατόν..
Καλησπέρα Stef

agiannis είπε...

Ο κάθε άσχετος που δεν ξέρει μπάλα κάνει καριέρα σαν ξυλοκόπος κλαδεύοντας παίχτες που ξέρουν πραγματικά καντάρια μπάλα...Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αυτοί που τραυματίζονται πιο συχνά είναι αυτοί που μπορούν να φέρουν κόσμο στο γήπεδο μόνο με 1 ενέργειά τους.
Την καλησπέρα μου φίλε...

Filippos_Ikariotis είπε...

Με θυμώνουν πάρα πολύ αυτοί οι άμπαλοι αμυντικοί που όταν τους κάνουν γιό-γιό καλύτεροι από αυτούς ποδοσφαιριστές απλά ρίχνουν στο ψαχνό... Δεν είναι μαγκιά ούτε κατόρθωμα το αντιαθλητικό παιχνίδι, ο ένας παίζει ποδόσφιαρο με το μυαλό του στη μπάλα και ο άλλος κλοτσάει στα πόδια και είναι αυτό μαγκιά; Πέρα του ότι είναι αντισυναδελφικό είναι πιά και εγκληματικό. Καλά το είπε ο Βενγκέρ, ο Τέιλορ και ο κάθε Τέιλορ μετά από τέτοια πράξη δεν πρέπει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!