Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Παναθηναϊκός - Όλυμπιακός...

...έγινε και η αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα μου έπαιζε το ντρέρπι.... Ε εντάξει...περίμενα παραπάνω πραματάκια ήταν η αλήθεια...ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μεις στην επανάληψη να ισορροπούμε κάπως...Γενικά ήταν δυνατό ματσάκι με πάθος αλλά σαφώς μεταξύ δύο ανέτοιμων ομάδων...έχουμε καιρό ακόμα...Α και κάντε κανά αγιασμό ρε παίδες...παέι και ο Λεοντίου για κανα 6ξάμηνο...γενικότερα όποιος έχει αριστερό πόδι στην ομάδα δε λέει να παίξει φέτος...θα τσακιστεί....!!!Με εκείνο το Μόρρις τι γίνεται και αρπάζεται κάθε φορά με τους οπαδούς...φαίνεται έχει ανοίξει βεντέτα...Πάντως το Χ βόλεψε και τους δύο ομάδες ειναι η αλήθεια...ή όχι???????

3 σχόλια:

Πίκος Απίκος είπε...

Για κάποιο λόγο και παρόλο την έλλειψη γκολ και πολλών φάσεων το ντέρμπι δεν ήταν καθόλου άσχημο. Είχε κάποιο ρυθμό για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Τελικά ο Λεοντίου έσπασε το πόδι του?

Όπως και να έχει έτσι που το πάει η ομάδα μας θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Βελιτς για να βγάζουμε εντεκάδα στο τέλος:)

Για κάποιο λόγο, πέρα από τα όρια της λογικής, μου άρεσε ο Δημούτσος χθες. Πρώτο ντέρμπι, 19 χρονών, στάθηκε μια χαρά πιστεύω. Καλά που είναι και αυτά τα παιδιά και μας δίνουν μια ελπίδα για το μέλλον.

Αυτό το Μάντζιος αντί Ν'ντογιε στην αρχική ενδεκάδα μου ήρθε κάπως... Ελπίζω πραγματικά να υπήρχε κάποιος "νορμαλ: λόγος για αυτή την επιλογή...

Αυτά σύντροφε Πανάθα, τα λέμε!

Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι σαν γαύρος είμουν λίγο απαισιόδοξος πριν την έναρξη του αγώνα αφενός γιατί ο παναθηναϊκός μου φάνταζε πιο έτοιμος αφετέρου δε γιατί οι ελλείψεις κυρίως του τζόλε αλλά και του ραούλ μπράβο στην άμυνα δε μου άφηνε την πολυτέλεια να ελπίζω σε κάτι καλό.

Βλέποντας όμως τον αγώνα από το πρώτα κιόλας λεπτό κατάλαβα ότι ο παο μόνο έτοιμος δεν ήταν(τα κλασσικά γεμίσματα από την άμυνα προς την επίθεση έδιναν και έπαιρναν),ο καραγκούνης ήταν καλά κλεισμένος από τα χαφ του ολυμπιακού,ενω γκαλέτι και λούα λούα πονοκεφάλιαζαν τους καημένους αμυντικούς του παναθηναϊκου...

Δε λέω σε καμμιά περίπτωση ότι έχουμε υπερομάδα,απλά αιφνιδιάστηκα καθώς περίμενα συντριβή του ολυμπιακού

Για να συνοψίσω πιστεύω πως ο ολυμπιακός άξιζε τη νίκη(0-1 θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα)και γενικά είμαι αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια,δεδομένου όχι μόνο της κλάσσης κάποιων παιχτών μεμονωμένα,αλλά και της ομάδας σαν σύνολικά που μετά από πολλά χρόνια δείχνει να φτιάχνει ένα καλό σύνολο.

stef είπε...

Auto einai athlitikos politismos...Mou aresoun oi apopseis sas mias k diekrinontai apo eugeneia..k mena mou arese to Derby paroti den eixe goal...o leontiou epathe riksi xiastou..6 minakia eksw...o gayrow pantws emena me ekseplikse mias k ton perimena xeirotero einai i alitheia...To thetiko itan pws to derby itan gemato pathos k entasi..Kali sunexeia na exoume...